Helyszín


A VinCE Balaton borfesztivált Balatonfüred központjában találják meg, a rendezvényre érkezhetnek a Vitorlás tér, a Vaszary Villa, a strand vagy akár a víz felöl.

térkép2
Belépő nincs, a VinCE Balaton ingyenes!

Pohár: az igényes borkóstoláshoz, a borok illatának és zamatának igazi élvezetéhez elengedhetetlen a jó minőségű borospohár. A fesztivál borospohara minden kiállítónál, és a VinCE Bárban is megvásárolható 800 Ft-os áron.

Parkolás: Balatonfüreden szinte mindenütt díjköteles a parkolás. A Zákonyi Ferenc úti nagy parkoló esik legközelebb a rendezvényhez. Viszonylag közel a rendezvényhez találhatunk még a Huray utcai parkoló, amely ingyenesen áll az autósok rendelkezésére.
Azonban vendégeinknek azt javasoljuk, hogy ne autóval érkezzenek, hanem tömegközlekedéssel (busszal, vonattal, hajóval) vagy szálljanak meg Balatonfüreden.

Javasoljuk a mielőbbi szállásfoglalást, mert a rendezvény hétvégéje kiemelten népszerű, ezért hamar elfogynak a szálláshelyek!
Balatonfüreden több nagyobb szálloda, számtalan apartman és egy nagy kemping várja a látogatókat.

Szállástippek
– Idén adták át Balatonfüred legújabb négycsillagos szállodáját, a Hotel Füredet, amely 450 fő befogadására alkalmas, sőt még gyönyörű spa részleggel is rendelkezik.
– A Hotel Annabella háromcsillagos komplexum, és ugyan csak részlegesen van felújítva, nagy előnye, hogy közel van fesztiválunk helyszínéhez, csak pár perc séta.
– A Kékszalag és a VinCE Balaton időpontja az egyik legnépszerűbb hétvége, amire bizony időben kell foglalni. Ha sehol nem találunk szállást, még mindig ott a füredi kemping, ahol nemcsak sátrazni lehet, hanem bérelhetünk mobilházat vagy lakókocsit is.
– Balatonfüreden számtalan kiadó apartmant és szobát találunk, és ha mindegyikről lecsúsztunk, akkor érdemes a szomszéd településeken körülnézni, ott van például Balatonalmádiban a viszonylag nagy befogadóképességű Hotel Ramada.