Ha kell egy kis pezsgés: júniusi lapajánló

Júniusi lapszámunk központjában a gondtalan nyarat idéző frissítő buborékok állnak. Tesztszekciónkban ezúttal tankpezsgőket és proseccókat teszteltünk, ehhez kapcsolódóan pedig azt is összeszedtük, hogy mi az, amit érdemes tudni ezekről a méltán híres olasz habzókról. Hozunk egy kis pezsgőkoktél-történelmet, valamint természetesen hagyományokon alapuló recepteket is megosztunk. Utazás mellékletünkben ezúttal a közeli Soproni borvidék egy részét járjuk... Tovább..


Júniusi lapszámunk központjában a gondtalan nyarat idéző frissítő buborékok állnak. Tesztszekciónkban ezúttal tankpezsgőket és proseccókat teszteltünk, ehhez kapcsolódóan pedig azt is összeszedtük, hogy mi az, amit érdemes tudni ezekről a méltán híres olasz habzókról. Hozunk egy kis pezsgőkoktél-történelmet, valamint természetesen hagyományokon alapuló recepteket is megosztunk.

Utazás mellékletünkben ezúttal a közeli Soproni borvidék egy részét járjuk be két keréken, mellé pedig elhozzuk a határ túloldaláról Isztriát és pompás borait, oliváit. Bennfentes segítséggel bekukkantunk a digitális bormarketing világába, helyi szakértőnk pedig a cavák között segít eligazodni.

Pezsdítsük fel a nyarat!

Hűvösen érkezett meg a június, mi azért reménykedünk benne, hogy lesz még időnk bőven lehűteni magunkat! Ezúttal hazai tankpezsgőket és olasz proseccókat teszteltünk. Ha ez utóbbi kategóriára eddig kicsit lesajnálóan nézett, ajánljuk figyelmébe a proseccóról szóló írásunkat, amelyből az is kiderül, honnan szüretelik a szuperprémium, limitált szériás tételeket. Emellé hozunk egy részletes cava összefoglalót és hagyományokon alapuló pezsgőkoktél recepteket is megosztunk.

Lassan kinyíló világunk

Az idei egzotikus nyaralás egyelőre várat magára, így most mutatunk pár elérhető alternatívát. Biciklivel kalandozunk a Soproni borvidék egy kevésbé ismert szegletében, valamint megmutatjuk Isztria mesés bor- és olívavilágát.

Egy újjászülető villányi borászat

Pincelátogatásunkban ezúttal a villányi Bognár pincészethez nézünk be és beszélgetünk velük a jövőről, alap- és prémiumszortimentjükről, arról, hogy hogyan lehet a múltban lerakott alapkövekre egy új világot álmodni.

Együnk egészségesebben!

Dietetikus szakértőnk segít elkalauzolni bennünket a szuperfoodok világában, mit és miért édemes fogyasztani, hogyan élhetünk szinte észrevehetetlenül is egészségesebb életet. Stőhr Gréta a világ hatodik legjobb vegán éttermének a tulajdonosa, vele arról beszélgetünk, hogyan változtatja meg az embert, ha napi szinten fogyaszt szuperélelmiszereket. Ha pedig biztonságos tippet keresünk a beszerzésre: mutatjuk a legmenőbb hazai online piacokat is.

Az aktuális számunkat megrendelheti online vagy digitális verzióban is.

(Visited 32 times, 36 visits today)

The post Ha kell egy kis pezsgés: júniusi lapajánló appeared first on VinCE Magazin.