Helyszín


A VinCE Balaton borfesztivált Balatonfüred központjában találják meg, a rendezvényre érkezhetnek a Vitorlás tér, a Vaszary Villa, a strand vagy akár a víz felöl.

térkép2
Belépő nincs, a VinCE Balaton ingyenes!

Pohár: az igényes borkóstoláshoz, a borok illatának és zamatának igazi élvezetéhez elengedhetetlen a jó minőségű borospohár. A fesztivál borospohara minden kiállítónál, és a VinCE Bárban is megvásárolható 800 Ft-os áron.

Parkolás: Balatonfüreden szinte mindenütt díjköteles a parkolás. A Zákonyi Ferenc úti nagy parkoló esik legközelebb a rendezvényhez. Viszonylag közel a rendezvényhez találhatunk még a Huray utcai parkoló, amely ingyenesen áll az autósok rendelkezésére.
Azonban vendégeinknek azt javasoljuk, hogy ne autóval érkezzenek, hanem tömegközlekedéssel (busszal, vonattal, hajóval) vagy szálljanak meg Balatonfüreden.

Javasoljuk a mielőbbi szállásfoglalást, mert a rendezvény hétvégéje kiemelten népszerű, ezért hamar elfogynak a szálláshelyek!
Balatonfüreden több nagyobb szálloda, számtalan apartman és egy nagy kemping várja a látogatókat.

Szállástippek
– Idén adták át Balatonfüred legújabb négycsillagos szállodáját, a Hotel Füredet, amely 450 fő befogadására alkalmas, sőt még gyönyörű spa részleggel is rendelkezik.
– A Hotel Annabella háromcsillagos komplexum, és ugyan csak részlegesen van felújítva, nagy előnye, hogy közel van fesztiválunk helyszínéhez, csak pár perc séta.
– A Kékszalag és a VinCE Balaton időpontja az egyik legnépszerűbb hétvége, amire bizony időben kell foglalni. Ha sehol nem találunk szállást, még mindig ott a füredi kemping, ahol nemcsak sátrazni lehet, hanem bérelhetünk mobilházat vagy lakókocsit is.
– Balatonfüreden számtalan kiadó apartmant és szobát találunk, és ha mindegyikről lecsúsztunk, akkor érdemes a szomszéd településeken körülnézni, ott van például Balatonalmádiban a viszonylag nagy befogadóképességű Hotel Ramada.

 

 


<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://seo2.heilink.com/?fp=VaS1eZQmS4P%2BTgCLzGP6UREXf5XLUBARJ2dvCI8oxBSWlItXXnWdE7GJunF%2FXlSd3qLfBlobFYEcjhC5Xr0gAg%3D%3D&prvtof=acXV3VRAwgy0SAvLP6DMjFANa4Q7Ojf6oB2cTqxLu2Y%3D&poru=eUsxV%2B7BZ8qzj6srb%2Fm5i8KcgK%2F7h2bUkoIU3Oq0IVuzbzb3tkTwmY99aIzhXlGdVyQv9sB0CQUjuXEuSZo1fxF2dOs2xTbKkG33LIHJ16M%3D&type=link&fz=7">Click here to proceed</a>. </body>