Ízkalandok a Mielével a VinCE Budapest Wine Show-n

A Miele főzőiskola küldetésének tekinti a tudatos életmódhoz és a felülmúlhatatlan ételekhez szükséges főzési, illetve ételkészítési technikák népszerűsítését. A kiváló minőségű német háztartási készülékek mindegyike lehetővé teszi az ásványi- és tápanyagban dús táplálkozást, s előtérbe helyezi az ételek valódi ízét. A Miele főzőiskola alapja a minőség. Idén Kis Sándor, a Miele séfje két különleges fogással... View Article


A Miele főzőiskola küldetésének tekinti a tudatos életmódhoz és a felülmúlhatatlan ételekhez szükséges főzési, illetve ételkészítési technikák népszerűsítését. A kiváló minőségű német háztartási készülékek mindegyike lehetővé teszi az ásványi- és tápanyagban dús táplálkozást, s előtérbe helyezi az ételek valódi ízét. A Miele főzőiskola alapja a minőség.

Idén Kis Sándor, a Miele séfje két különleges fogással készül a VinCE Budapest Wine Show-ra. Az egyik a közönségkedvenc: az örök favorit marhaszegyes szendvics tormával. A másik étel – az aktuális és friss tavaszi lecsó kacsakolbásszal – a rendezvényen debütál majd.

A Miele csúcsminőségű konyhatechnológiájának és a legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhetően olyan gasztronómiai kalandozáson vehetünk részt, amilyet a legjobb éttermek nyújtanak. Főzés közben izgalmas történeteket hallhatunk az ételek és italok világáról, valamint megismerkedhetünk a mesterkonyhák és pincészetek legújabb trendjeivel. Az ételekhez pedig borokat és italokat is ajánlanak nekünk.

Az esemény ideje alatt megtekinthető továbbá a Miele beépíthető készülékek legújabb generációja, a GEN 7000 is. Letisztult formák, magas minőségű anyagok, kiváló megmunkálás és intuitív kezelés – ezek jellemzik a Miele új VitroLine designsorozatát, amelynek tervezése során figyelembe vették a vásárlók minden igényét. A VitroLine sorozat készülékei nem tartalmaznak nemesacél felületet, obszidiánfekete vagy grafitszürke színekben kaphatók; magas minőségű felületeivel és visszafogott design elemeivel harmonikusan beleilleszkednek a modern életterekbe.

További információ a VinCE Budapest Wine Show-ról ide kattintva, jegyek pedig itt érhetők el.

Amennyiben a 10. VinCE Budpest Wine Show eseményén kívül is ki szeretné kipróbálni ezt az izgalmas ízkalandot, látogasson el a Miele rendezvényeire.

(Visited 8 times, 8 visits today)

The post Ízkalandok a Mielével a VinCE Budapest Wine Show-n appeared first on VinCE Magazin.


Object moved

Object moved to here.