Angelina Jolie és Brad Pitt legújabb roséja a VinCE Budapesten debütál

Nem csak az amerikai filmek rajongóit, de a borkedvelőket is izgalomba hozza Angelina Jolie és Brad Pitt neve. Az utóbbi években leginkább a hollywood-i álompár válásával kapcsolatos hírekről számolt be a sajtó, ugyanakkor azt is fontos megemlíteni, hogy közös borászati vállalkozásuk párkapcsolatuk megromlása ellenére töretlen sikerrel üzemel. Provence-i birtokukon született meg az ikonikus rozé, a... View Article


Nem csak az amerikai filmek rajongóit, de a borkedvelőket is izgalomba hozza Angelina Jolie és Brad Pitt neve. Az utóbbi években leginkább a hollywood-i álompár válásával kapcsolatos hírekről számolt be a sajtó, ugyanakkor azt is fontos megemlíteni, hogy közös borászati vállalkozásuk párkapcsolatuk megromlása ellenére töretlen sikerrel üzemel.

Provence-i birtokukon született meg az ikonikus rozé, a Miraval, melyet a híres Rhone völgyi borász dinasztiával, a Perrin családdal összefogva készítettek el. Legújabb rosé borukat, amely a “Studio” névre hallgat, ön is megkóstolhatja április 27-ei A napfény csókja című mesterkurzusunkon!

A mesterkurzuson a Brangelina-rosé mellett könnyed pezsgők, különleges ízvilágú fehérborok, a világ legelegánsabb rozéi és buja mediterrán vörösek kerülnek elő az egyik legsokoldalúbb francia borrégióból. Ne maradjon le róla!

További információ a VinCE Budapest Wine Show-ról ide kattintva, jegyek pedig itt érhetők el.

(Visited 13 times, 13 visits today)

The post Angelina Jolie és Brad Pitt legújabb roséja a VinCE Budapesten debütál appeared first on VinCE Magazin.


Object moved

Object moved to here.