Fröccsel és balatoni slágerekkel készülünk a Strand Fesztiválra

Nem kell túl sokat töprengeni azon, milyen programmal zárjuk az idei nyarat, hiszen a Strand Fesztivál tökéletes kikapcsolódást nyújt a Balaton partján. Ráhangolódásképpen összegyűjtöttünk néhány balatoni slágert, melyektől biztosan mindenkinek megjön a kedve a tóparti fesztiválhoz. Fotó: Jelli Márk Kezdjük az örök klasszikussal, amit mindenki ismer és néha dúdolgat is magában – ha beismeri, ha... View Article


Nem kell túl sokat töprengeni azon, milyen programmal zárjuk az idei nyarat, hiszen a Strand Fesztivál tökéletes kikapcsolódást nyújt a Balaton partján. Ráhangolódásképpen összegyűjtöttünk néhány balatoni slágert, melyektől biztosan mindenkinek megjön a kedve a tóparti fesztiválhoz.

Fotó: Jelli Márk

Kezdjük az örök klasszikussal, amit mindenki ismer és néha dúdolgat is magában – ha beismeri, ha nem… De jól is van ez így, hiszen nekünk tényleg a Balaton a Riviéra!

Szintén nem mai szám, de a ’90-es évek hangulatát tökéletesen visszaadja a 4F Club slágere; s valóban nincs is szükségünk egyébre, csak egy bikinire és már indulatunk is a Balcsihoz!

Néhány éve tarolt a Kelemen Kabátban nyári dala. Akkor úgy tűnhetett, már a csapból is ez folyik, hiszen a strandokon, autókban és éttermekben egészen biztos, hogy egy nap többször is ez a szám szólt, most viszont már kimondottan hiányzik.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a Ladánybene 27 balatoni száma, hiszen egy kis reggie mindig jól jön.

És mielőtt bárki azt hinné, mi nemcsak abban vagyunk biztosak, hogy ott leszünk a fesztiválon, de abban is, mit fogunk inni a Balaton parton, a – remélhetőleg – forró későnyári napokon! Ahogy már korábban is írtunk róla, a Dubicz Borászat gondoskodik az idei fesztiválborokról, így a Strand Fesztiválon is a pincészet tételeire számíthatunk. Mivel nyáron nagyon szeretünk a lábunkat vízbe lógatva hideg fröccsöt fogyasztani, ezért a színpalettáról most a „Sziget White 2017 – for the cool ones” névre hallgató fehérbort és a „Sziget Rosé 2017 – for the ones in love” nevű rozét részesítjük majd előnyben, hiszen ezek szódával felhúzva, egy kis jéggel hűsítve is tökéletesek.

(Visited 15 times, 15 visits today)

The post Fröccsel és balatoni slágerekkel készülünk a Strand Fesztiválra appeared first on VinCE Magazin.


Object moved

Object moved to here.