Megjelent a 2018-as Balatoni Gasztrotérkép Applikáció

Ahogy arról a VinCE Magazin legutóbbi számában is olvashattak, újdonságokkal jelentkezik idén a Balatoni Gasztrotérkép csapata: a mostantól egy kattintással letölthető applikációjukban fiatal hazai vállalkozók új helyeit, friss nyitásokat, és persze a már megszokott prémium vendéglátóhelyeket is bemutatják, a papír alapú kiadvány pedig többszáz ponton elérhető, a balatoni régióban és a fővárosban. 120 ezer példányban,... View Article


Ahogy arról a VinCE Magazin legutóbbi számában is olvashattak, újdonságokkal jelentkezik idén a Balatoni Gasztrotérkép csapata: a mostantól egy kattintással letölthető applikációjukban fiatal hazai vállalkozók új helyeit, friss nyitásokat, és persze a már megszokott prémium vendéglátóhelyeket is bemutatják, a papír alapú kiadvány pedig többszáz ponton elérhető, a balatoni régióban és a fővárosban.

120 ezer példányban, összesen 64 vendéglátóhellyel a “fedélzeten” – köztük éttermek, borászatok, cukrászdák és szálláshelyek – jelent meg az idei kiadvány. Digitális formában pedig iOS-en és Androidon is elérhető a Balatoni Gasztrotérkép Applikáció, így egy kattintással megtudhatjuk, hol vannak a hozzánk legközelebbi gasztrocélpontok.

Az idei az ötödik kiadás és rengeteg újdonság szerepel benne: külön jelölést kaptak azok a szezonális helyek, amelyek igazán elkötelezettek a magas minőségű vendéglátás iránt, de a legtöbb Gasztrotérképen szereplő szolgáltató továbbra is az egész éves nyitvatartást tűzte ki célul.

A résztvevő balatoni szolgáltatók palettája igen színes: éttermek, borászatok, szálláshelyek, cukrászdák, pálinkafőzde is szerepel a Gasztrotérképen. Vannak családi vállalkozások és nagyobb vállalatok is, régi balatoni „zászlóshajók” és lelkes új szereplők.

A készítők idén is piktogramokkal segítik a tájékozódást: idén már a vegetáriánus kínálattal rendelkező helyeket is jelölik, a digitális változatban külön kiemelik, hogy hol lehetséges bankkártyás fizetés, melyek az akadálymentesített szolgáltatók, és feltüntetik, hogy melyik vendéglátóhely kutyabarát, hol van gyerekmenü, panoráma, pincészet/borbolt, szálláshely, melyek az új nyitások, és a szezonálisan nyitva tartó egységek.

A Balatoni Gasztrotérkép Applikáció ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből, a kiadvány pdf formátumban is bárki számára elérhető, ide kattintva, a papír alapú Gasztrotérkép pedig június 1-től megtalálható több, mint százhúsz kiemelt balatoni és többtucat budapesti turisztikai ponton, a balatoni régióban lévő MOL töltőállomásokon, a Nagyon Balaton fesztiválsorozat rendezvényein, valamint a Gasztrotérképen szereplő 64 partnernél.

(Visited 5 times, 5 visits today)

The post Megjelent a 2018-as Balatoni Gasztrotérkép Applikáció appeared first on VinCE Magazin.


Object moved

Object moved to here.