Fizessen verssel a Költészet Világnapján

Manapság gyakran, elidőzünk a telefonunk felett, kizárva a külvilágot s mindezzel elveszítve annak a lehetőségét, hogy egy-egy pillanatot valóban megélhessünk. Március 21-én, a Költészet Világnapján csatlakozzon a „Fizess Verssel” Nemzetközi kezdeményezéshez. Ehhez nem kell mást tennie, mint rendelni egy kávét, ihletet meríteni, s a leírt költeménnyel fizetni. Minden év március 21-én, a Költészet Világnapján helyszínek... Tovább..


Manapság gyakran, elidőzünk a telefonunk felett, kizárva a külvilágot s mindezzel elveszítve annak a lehetőségét, hogy egy-egy pillanatot valóban megélhessünk. Március 21-én, a Költészet Világnapján csatlakozzon a „Fizess Verssel” Nemzetközi kezdeményezéshez. Ehhez nem kell mást tennie, mint rendelni egy kávét, ihletet meríteni, s a leírt költeménnyel fizetni.

Minden év március 21-én, a Költészet Világnapján helyszínek százai csatlakoznak világszerte a “Fizess Verssel” kampányhoz. Egy vers a mai napig feltöltődést, iránymutatást, vagy akár kikapcsolódást nyújthat, főképp akkor, ha egy finom kávé társaságában olvassuk, vagy éppen írjuk. 2019. március 21-én, szerdán, a Költészet Világnapján a Julius Meinl jóvoltából, egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik, így a vendégek kávéjukat egy verssel vagy akár egy idézettel “fizethetik ki” a kampányhoz csatlakozott éttermekben és kávézókban. A résztvevő helyszínek listája elérhető az esemény Facebook oldalán.

A Julius Meinl nemzetközi nagykövete 2019-ben: TOM ODELL

Tom Odell platinalemezes énekes-dalszövegíró és márkanagykövet támogatja a “Fizess Verssel” eseményt, valamint vendégszerepel a Julius Meinl új globális sorozatában. A ‘Chasing Poems’ (Vers vadászat) című film arról szól, hogy milyen csodák történhetnek akkor, ha egy percre felnézünk a telefonunkból, és a jelenre koncentrálunk. A filmben többek között a világszinten elismert ‘Another Love’ és ‘Go Tell Her Now’ című számok is szerepelnek Tom harmadik stúdióalbumáról, mely a Jubilee Road címet viseli.

„Nagyon megtetszett a projekt, mert imádom a kávézókat, a költészetet és az irodalmat, és szimpatikus az ötlet, hogy kevesebb időt töltsünk telefonozással – helyette inkább többet kávézzunk együtt. Tökéletesen illik hozzám.”

Ha szeretne a 6 szerencsés egyike lenni, akik találkozhatnak a Julius Meinl nagykövetével, a platinalemezes énekes és dalszövegíró Tom Odellel, nem kell mást tennie, mint készíteni egy fotót az elkészült versről, és feltölteni az Instagramra a #PayWithAPoem hashtaggel!

(Visited 4 times, 4 visits today)

The post Fizessen verssel a Költészet Világnapján appeared first on VinCE Magazin.


Object moved

Object moved to here.