Terence Hill és Kabir Bedi Budapestre érkezik!

A világhírű olasz testvérpár, Guido & Maurizio De Angelis visszatér Budapestre! 2019. február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét élőben csendülnek fel jól ismert filmslágereik. Az este két különleges sztárvendége Terence Hill és Kabir Bedi lesz. Guido és Maurizio De Angelis nevéhez olyan világslágerek fűződnek, melyek hallatán ikonikussá vált filmek jelenetei peregnek a szemünk... Tovább..


A világhírű olasz testvérpár, Guido & Maurizio De Angelis visszatér Budapestre! 2019. február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét élőben csendülnek fel jól ismert filmslágereik. Az este két különleges sztárvendége Terence Hill és Kabir Bedi lesz.

Guido és Maurizio De Angelis nevéhez olyan világslágerek fűződnek, melyek hallatán ikonikussá vált filmek jelenetei peregnek a szemünk előtt. Pályafutásuk során a világ leghíresebb filmzeneszerzői közé emelkedtek. Oliver Onions néven ők írták a legtöbb Bud Spencer és Terence Hill film zenéjét: a Különben dühbe jövünk, Az ördög jobb és balkeze, Az angyalok is esznek babot, a Bűnvadászok, a Seriff az égből, a Banános Joe, de a Sandokan – A maláj tigris című filmsorozat és rajzfilm, A szavanna fia, a 80 nap alatt a föld körül Willy Foggal és a Zorro zenéit is ők szerezték.

Budapesti koncertjükön a feledhetetlen dalokat az eredeti szerzők, Guido & Maurizio De Angelis és zenekaruk, az Oliver Onions előadásában, valamint szimfonikus zenekari kísérettel adják elő. Az este két vendége Terence Hill és Kabir Bedi lesznek.

A világhírű olasz színész, Terence Hill elvállalta a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági aukció ajánlását. Árverés alá kerül egy felújított Dune Buggy, amely egy az egyben olyan, mint a Különben dühbe jövünk című film legendás autója. A nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni a koncerten, s ünnepélyes keretek között adja át neki a Buggy slusszkulcsát.

A koncert kapcsán még egy világsztár, az indiai Kabir Bedi is hazánkba látogat. A Sandokant megformázó színész korábban egyetlen alkalommal, 1986-ban járt Budapesten, amikor – többek között – a budai Skála áruházat népszerűsítették közreműködésével.

2019. február 16-án a Budapest Sportarénában egy igazán különleges koncertnek lehetünk részesei, a világsztárokkal együtt dúdolhatjuk majd a jól ismert dallamokat.

Jegyek ide kattintva érhetők el.

(Visited 8 times, 8 visits today)

The post Terence Hill és Kabir Bedi Budapestre érkezik! appeared first on VinCE Magazin.


Object moved

Object moved to here.