Élet Mentő Pont lett a St. Andrea Wine & Gourmet Bar

A St. Andrea Wine & Gourmet Bar az első vendéglátóhely, amely csatlakozott az Országos Mentőszolgálat kezdeményezéséhez, az Élet Mentő Ponthoz. Így a személyzet mostantól közvetlen segítséget nyújthat az étteremben vagy az étterem közelében hirtelen szívmegállás miatt életveszélybe jutó embereknek. Az Országos Mentőszolgálat életmentő márkát alapított. Az Élet Mentő Pont márkanév a társadalmi felelősségvállalás értékét jeleníti... Tovább..


A St. Andrea Wine & Gourmet Bar az első vendéglátóhely, amely csatlakozott az Országos Mentőszolgálat kezdeményezéséhez, az Élet Mentő Ponthoz. Így a személyzet mostantól közvetlen segítséget nyújthat az étteremben vagy az étterem közelében hirtelen szívmegállás miatt életveszélybe jutó embereknek.

Az Országos Mentőszolgálat életmentő márkát alapított. Az Élet Mentő Pont márkanév a társadalmi felelősségvállalás értékét jeleníti meg – az emberek életbiztonságát képviseli. A kezdeményezés célja, hogy a márkához csatlakozó cégek, vendéglátóhelyek, üzletek, sportlétesítmények, szolgáltatók teremtsék meg az azonnali életmentés feltételeit arra az esetre, ha valaki éppen ott kerül hirtelen életveszélybe, például hirtelen szívmegállás miatt újraélesztésre szorul.

Az Élet Mentő Pont minősítés feltétele, hogy az ott dolgozók elsajátítsák az életmentés alapjait, és legyen a helyszínen egy bárki által használható defibrillátor készülék is. A programhoz elsőként egy belvárosi prémiumkategóriás étterem, a St. Andrea Wine&Gourmet Bár csatlakozott, ahol 26 alkalmazott – pincérek, szakácsok és mindenki más – részesült életmentő képzésben, valamint beszereztek egy félautomata defibrillátort is.

A márka odaítélése esetén a cégek, szervezetek jogosultak lesznek az Élet Mentő Pont „védjegyének” használatára, melynek grafikáját a csatlakozó cég profilja alapján lehet testre szabni. Az Országos Mentőszolgálat várja a programhoz csatlakozni kívánó budapesti és vidéki éttermek, cégek, szervezetek jelentkezését, hiszen célunk az, hogy az azonnali életmentés feltételei a lehető legtöbb nyilvános helyen biztosítottak legyenek Magyarországon.

(Visited 16 times, 16 visits today)

The post Élet Mentő Pont lett a St. Andrea Wine & Gourmet Bar appeared first on VinCE Magazin.


Object moved

Object moved to here.