Salma Hayek tequiláról forgat sorozatot a Netflixszel

A mexikói színésznő produkciós cége a Netflixszel közösen családi vállalkozáson alapuló tequila-birodalomról forgat sorozatot, amely a mexikói felső tízezer mindennapjait mutatja be. Fotó: Variety A Monarca című sorozat több generációt felölelő családtörténet, amely azt mutatja be, mi történik akkor, ha a családi vállalkozás egy tagja megpróbálja felvenni a harcot azzal a korrupt rendszerrel, amelyet épp... Tovább..


A mexikói színésznő produkciós cége a Netflixszel közösen családi vállalkozáson alapuló tequila-birodalomról forgat sorozatot, amely a mexikói felső tízezer mindennapjait mutatja be.

Fotó: Variety

A Monarca című sorozat több generációt felölelő családtörténet, amely azt mutatja be, mi történik akkor, ha a családi vállalkozás egy tagja megpróbálja felvenni a harcot azzal a korrupt rendszerrel, amelyet épp a saját felmenői építettek ki.

A sorozatot eredtileg az ABC fejlesztette még 2015-ben, később azonban átvette a Netflix. A gyártást idén ősszel kezdi el Salma Hayek saját cége, a Ventanarosaproduction, Lemon Studios, és várhatóan 2019-ben kerül majd képernyőre.

Hayek, saját bevallása szerint nagyon büszke arra, hogy együtt dolgozhat a Netflixszel, és hogy számos mexikói művész dolgozik majd a produkciókban; akik segítségével bemutathatják ezt az izgalmas és multikulturális országot. A főszerepeket Irene Azuela és Juan Manuel Bernal játssza, a forgatókönyvet Diego Gutierrez készítette, aki már dolgozott Michael McDonalddel, a sorozat zeneszerzőjével az ABC Betty, a csúnya lány című sorozatában.

„Ez álmaim munkája! – nyilatkozta Gutierrez – Mexikóban születtem és itt nőttem fel, ezért nagyon boldog vagyok, hogy ezzel a nagyon tehetséges csapattal elmondhatjuk ezt az érdekes és izgalmas, helyi történetet az egész világnak.”

Hayek egyébként a borvilággal is kapcsolatban áll, ugyanis a férje François-Henri Pinault, akinek több szőlőbirtoka is van: Bordeaux-ban, a Napa Völgyben, a Róna vidéken és Vosne-Romanée-ban.

Ami pedig a tequilát illeti, nem Salma Hayek az egyetlen hollywoodi sztár, akit érdekel a mexikói eredetű égetett szesz. George Clooney egyenesen társalapítója egy világhírű tequilamárkának, a Casmigos-nak, amelyet 2013-ban hozott létre Rande Gerber szórakoztatóirpari vállalkozóval és Mike Meldman termékfejlesztővel.

Fotó: DrinksFeed

Azonban a többszörös Oscar-díjas színész és friss édesapa, tavaly 1 milliárd dollárért eladta cégét a Diageo-nak. Clooney ezzel a világ egyik legsikeresebb színész befektetőjévé lépett elő, eddig sem csekély vagyonának értéke hirtelen megsokszorozódott.

Forrás: The Drink Business

(Visited 7 times, 7 visits today)

The post Salma Hayek tequiláról forgat sorozatot a Netflixszel appeared first on VinCE Magazin.


Object moved

Object moved to here.