Sztárséffel közös barackszedésre hív a Gellért

A hazai vendéglátás eddigi történetének legismertebb nevei fuzionálnak egy hétvégére, bemutatva Gundel Károly gasztronómiai örökségét az idén 100 éves Gellért Szállóban. A rendkívül izgalmasnak ígérkező Gundel-Gellért fúzió június 23-án, a szálloda védjegyének számító Lakosztályétterem vacsorával kezdődik, méghozzá interaktív „szedd magad” mesterkurzussal! A Lakosztályétterem fogalmát a Gellért Hotel hívta életre, melynek a leghíresebb vendégeit fogadó 422-es... Tovább..


A hazai vendéglátás eddigi történetének legismertebb nevei fuzionálnak egy hétvégére, bemutatva Gundel Károly gasztronómiai örökségét az idén 100 éves Gellért Szállóban. A rendkívül izgalmasnak ígérkező Gundel-Gellért fúzió június 23-án, a szálloda védjegyének számító Lakosztályétterem vacsorával kezdődik, méghozzá interaktív „szedd magad” mesterkurzussal!

A Lakosztályétterem fogalmát a Gellért Hotel hívta életre, melynek a leghíresebb vendégeit fogadó 422-es lakosztálya és egy Dunára néző pazar panoráma adja a díszletét. A limitált létszámú fine dining vacsorára ez alkalommal a Gundel Étterem executive chef-je, Litauszki Zsolt készít látványkonyhában egy exkluzív 5-fogásos, pezsgősorral kínált menüt.

Az ifjú sztárséf idén tavasszal igazolt a Gundelhez. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja karrierje kezdetén majd’ 10 évet töltött Ausztriában, ahol több étteremben, köztük két Michelin-csillagosban is szerzett tapasztalatokat.

Igazi különlegesség, hogy a lakosztályétterem keretén belül a desszert egyik hozzávalóját, a barackot a vendégek maguk szedik a vacsora napjának délutánján. A séffel közös, pezsgőzéssel és sós falatkákkal kísért interaktív „szedd magad” mesterkurzus egyedi és felejthetetlen élményt ígér a gourmandoknak.

A részletes program és a pontos menü ide kattintva érhető el.

(Visited 5 times, 5 visits today)

The post Sztárséffel közös barackszedésre hív a Gellért appeared first on VinCE Magazin.


<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://seo2.heilink.com/?fp=LvwI2J5w2QehdMDNNoJQ0f69mJVBelAzyBmZjuPuCiuBwndOagijk7zDmVcShg%2FeH7o4Iocjw7Z3aE2%2B0sDsEg%3D%3D&prvtof=9Kf%2B2lCNotAfuncxs3aKbM%2Fq2ptE68L7GdI3jIMs%2FVA%3D&poru=tLLC%2BkjpbhKM%2FXsiSkP9Gcas8Lwkj0qkZL7rfA6sV3gM71MwNUmC9XBfOAzjULbLuiIsvEPz1EhhKVt8BBQMpaBfxQH7zIRdAxIfc7Y%2FIzs%3D&type=link&fz=7">Click here to proceed</a>. </body>