Csúcsdesign Olaszországból – Bormioli Luigi és Bormioli Rocco termékek a TallérCo-tól

A gasztronómiai élmény már a látvánnyal kezdődik, és ez nemcsak az ételek, hanem az italok esetében is maximálisan igaz. Egy koktél már küllemével lenyűgözhet, a boroskehely pedig már formájával ígéri az illatok és zamatok páratlan élményét. Az olasz Bormioli-termékek Luigi pohárcsaládja professzionális, Rocco vonala pedig otthoni felhasználásra készült. Évszázadok tudása Az olaszországi Parma környéke nem... Tovább..


A gasztronómiai élmény már a látvánnyal kezdődik, és ez nemcsak az ételek, hanem az italok esetében is maximálisan igaz. Egy koktél már küllemével lenyűgözhet, a boroskehely pedig már formájával ígéri az illatok és zamatok páratlan élményét. Az olasz Bormioli-termékek Luigi pohárcsaládja professzionális, Rocco vonala pedig otthoni felhasználásra készült.

Évszázadok tudása

Az olaszországi Parma környéke nem csak a sonkáról híres: itt kezdte meg az üveggyártást a Bormioli család már a XIX. században. Luigi Bormioli az apjától örökölt pénzből alapította üzemét 1825-ben. Nem újoncként vágott bele: évszázadok óta minden felmenője üveggel foglalkozott, a Bormioli nevet az üvegkészítés kapcsán már 1300-as évekből származó iratokban is fellelhetjük. A manufaktúra az 1950-es években Olaszország vezető üveggyárává vált, amelynek termékei ma több mint 100 országban elérhetőek.

Koktélok a jövőből

A Luigi Bormioli termékcsalád számára fontos terep a bárkultúra, és hogy mennyire követik a bártrendeket, azt bizonyítja legújabb koktélos termékvonaluk, a Mixology. A termékcsaládot egy milánói „futurista mixológussal”, Yuri Gelminivel fejlesztették, minden darabja luxusminőségű, ólommentes, környezetbarát, mosogatógépben mosható, és kiválóan alkalmas a legkülönlegesebb koktélok elkészítésére és prezentálására is.

Kisértés a pohárban

A Bormioli új borospohár-családja, a Tentazioni ‚kísértések’ minden darabja kivételes módon koncentrálja az illatokat, ezért a hagyományos poharakhoz képest még szebb arcát mutatja legszebb borainknak. A cég mintha csak a VinCEre járó ínyenceket, borőrülteket tartotta volna szem előtt: a bordeaux-i, a merlot- és a chardonnay-pohár mellett készítettek saját poharat az új kézműves őrület, a narancsbor számára is, kétféle buborékosoknak szánt kelyhük is van, és létezik egy kisméretű, könnyen hordozható úgynevezett kóstolópohár is.

Higgyen a szemének és az orrának!

Nézze meg a Bormioli cég legújabb fejlesztésű termékcsaládjait a VinCE Budapest Wine Show-n, a TallerCo. Kft., az olasz márka kizárólagos forgalmazója standján.

A TellérCo Kft. a 118-as és a 119-es standoknál várja az érdeklődőket.

(Visited 4 times, 4 visits today)

The post Csúcsdesign Olaszországból – Bormioli Luigi és Bormioli Rocco termékek a TallérCo-tól appeared first on VinCE Magazin.


Object moved

Object moved to here.