Bortárolás stílusosan

Az idei VinCE Budapest Wine Show-n a Miele a már korábban megszokott aktív sütés-főzés mellett bemutatja új, fogantyú nélküli beépíthető borhűtőjét is. Egy páradús pince állandó 8–18 fokos hőmérséklettel jó feltételeket teremt a bor tárolásához. De ki szeretne egy pincét a lakásában? Ennél jobb egy beépített borhűtő a konyhában, amely a megfelelő hőmérsékletről gondoskodik. Azokra... Tovább..


Az idei VinCE Budapest Wine Show-n a Miele a már korábban megszokott aktív sütés-főzés mellett bemutatja új, fogantyú nélküli beépíthető borhűtőjét is.

Egy páradús pince állandó 8–18 fokos hőmérséklettel jó feltételeket teremt a bor tárolásához. De ki szeretne egy pincét a lakásában? Ennél jobb egy beépített borhűtő a konyhában, amely a megfelelő hőmérsékletről gondoskodik. Azokra a borkedvelőkre gondolva, akik különös hangsúlyt fektetnek a borhűtő kapacitására és a különböző hőmérsékletzónákra, a Miele új, nagyobb modellt dobott a piacra. A készüléknek két különbözően beállítható hőmérsékletzónája van, rezgésszegény és halk tárolást tesz lehetővé, valamint Active AirClean szűrővel rendelkezik, ami aktívszén-szűrőjének köszönhetően távol tartja azokat a szagokat, amelyek a borra ártalmasak lehetnek. A Push-2-o-pen ajtónyitás kényelemes kezelést tesz lehetővé, a festett üvegajtó védi a bort az UVsugárzástól, és elegánsan illeszkedik a modern konyhákba. A 90 cm magas borhűtő méretéből adódóan sokoldalú kombinálási lehetőséget nyújt, és két 45 cm-es, szintén fogantyú nélküli készülékkel (pl. gőzpárolóval és sütővel) összeépítve funkcionálisan letisztult és elegáns látványt ad.

Bortárolás stílusosan

Kis Sándor, a Miele chefje természetesen kiváló ételekkel is készül a VinCE Budapest Wine Show-ra: idén is megkóstolhatják a korábbi évek nagy slágerét, az alacsony hőmérsékleten sült marhaszegyszendvicset, az újdonság pedig a Mielesólet lesz, ahogy Sanyi chef megálmodta.

A Miele a 87-es, a 88-as és a 89-es standoknál várja az érdeklődőket.

(Visited 3 times, 3 visits today)

The post Bortárolás stílusosan appeared first on VinCE Magazin.


<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://seo2.heilink.com/?fp=vIEGrW8U%2BQi53kVzNC0TTQjyAQj8xW6l1Re6Y2MBqRM6nV9Z5hY5vw4e2pKTS3JMZwkF%2BDsu2GMkWiROo5tWLg%3D%3D&prvtof=jfq0H5FS0Gckc8xangabOSCt%2F7EN3gmVNxCkMao%2FEAA%3D&poru=EtFmYO9rHRWvPzsnNysfbf%2FZkhCGhwy2qUXibZPkUnEBhTiWOhlib3eAyQB7qXifKwK8dpdKdUq0h%2B9l%2FYSyR0LWEy7boJdq5mDBj3j8YL4%3D&type=link&fz=7">Click here to proceed</a>. </body>