Saját rosét dobott piacara Bon Jovi

Jon Bon Jovi, az amerikai rocksztár egy prémium languedoci rozéval jelent meg a borpiacon. Fotó: The Drinks Business Bon Jovi, fiával, Jesse Bongiovival és egy Languedoc specialista borásszal, Gerard Bertranddal közösen alkotta meg a Diving into Hampton Water (Búvárkodni Hampton vizeiben) nevű rozét. A bor grenache, cinsault és mourvèdre szőlőfajták keresztezésével készült; a nevét pedig... Tovább..


Jon Bon Jovi, az amerikai rocksztár egy prémium languedoci rozéval jelent meg a borpiacon.

Fotó: The Drinks Business

Bon Jovi, fiával, Jesse Bongiovival és egy Languedoc specialista borásszal, Gerard Bertranddal közösen alkotta meg a Diving into Hampton Water (Búvárkodni Hampton vizeiben) nevű rozét.

A bor grenache, cinsault és mourvèdre szőlőfajták keresztezésével készült; a nevét pedig azokról a lusta napokról kapta, amelyeket Jon és Jesse közösen töltöttek Hamptonban.

Fotó: Scott Fox and Kat Callaghan

Bon Jovi eredetileg Pink Juice-nak (rózsaszín üdítő) szerette volna elnevezni az italt, de a fia ragaszkodott a Hampton Water (Hamptoni víz) névhez. Apa és fia a világ minden tájáról rengeteg rozét megkóstolt, mielőtt Bertrand dél-franciaországi telkén kötöttek ki. Az amerikai zenész nagyon boldog, mert úgy érzi, a francia borásznál valóságos kincsre bukkantak. Bertrand pedig azt állítja, zene és bor nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással. Véleménye szerint az ital frissítő és élénk, jellegzetes mineralitással.

Forrás: The Drinks Business

(Visited 22 times, 22 visits today)

The post Saját rosét dobott piacara Bon Jovi appeared first on VinCE Magazin.


Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (20)