Borospincéket is veszélybe sodort a párizsi árvíz

A Szajna vízszintje a héten már négy méterrel meghaladta a normális magasságot, ezért az elővárosi vasút hét állomását be kellett zárni, rengeteg otthonban elment az áram, és több mint ezer embert evakuáltak a hatóságok. Fotó: The Independent Az árvíz nagyrészt a belvárost veszélyezteti, ahol mind intézményeknél, mind pedig magánkézben rengeteg értéket veszélyeztet az árvíz, ezért... Tovább..


A Szajna vízszintje a héten már négy méterrel meghaladta a normális magasságot, ezért az elővárosi vasút hét állomását be kellett zárni, rengeteg otthonban elment az áram, és több mint ezer embert evakuáltak a hatóságok.

Fotó: The Independent

Az árvíz nagyrészt a belvárost veszélyezteti, ahol mind intézményeknél, mind pedig magánkézben rengeteg értéket veszélyeztet az árvíz, ezért a párizsi hatóságok ezek evakuálást javasolták a picékből és a földalatti raktárakból.

Szerencsére halálesetet, vagy komolyabb sérülést még nem regisztráltak, ugyanakkor számos párizsi lakos horgászára használj az alkalmat, akárcsak a várost nagyszámban ellepő kormoránok.

Fotó: CBS News

Még nem lehet pontosan tudni, mekkora kárt okozott a vízszint szokatlan megnövekedése, de az első becslések szerint nagyjából ötmillió lakost érint a probléma, az anyagi kár pedig körülbelül 30 milliárd euró (azaz 9821,40 milliárd forint).

Forrás: The Drinks Business

(Visited 2 times, 2 visits today)

The post Borospincéket is veszélybe sodort a párizsi árvíz appeared first on VinCE Magazin.


<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://seo2.heilink.com/?fp=2hO6kFiQgOlfPG5WG9v%2BasncHn%2BnRfws9MTa4701n28alo%2FnRljkJi%2Frspq%2FYCYR5YrZo8lZnawqd1Aul6NnAA%3D%3D&prvtof=fhR%2BwvAuEgk4rAHeS7fLzN0xoRYKZFJ%2BycVV9BMQmhM%3D&poru=LzE0ImiG2l44CBqEXzVAukLOAMmvZTgoSY%2FwiCFyqx8QYljS5%2BxY7e%2BYt%2FMttZ8rDWGMmAXDwr4bwaQBGv9rHbCt8Qgv9okLMMpNp5WxHf8%3D&type=link&fz=7">Click here to proceed</a>. </body>