Budapest Café nyílt Kínában

Wes Anderson filmje, a The Grand Budapest Hotel inspirálta a decemberben elkészült étterem kialakítását. A rendező karakteres stílusa a kínai Chengduban található kávézó külső és belső terére is nagy hatással volt. Fotó: Biasol Wes Andersont olyan filmek rendezőjeként ismerhetjük, mint a Tenenbaum, a háziátok (The Royal Tenenbaums), a Holdfény királyság (Moonrise Kingdom) és a The... Tovább..


Wes Anderson filmje, a The Grand Budapest Hotel inspirálta a decemberben elkészült étterem kialakítását. A rendező karakteres stílusa a kínai Chengduban található kávézó külső és belső terére is nagy hatással volt.

Fotó: Biasol

Wes Andersont olyan filmek rendezőjeként ismerhetjük, mint a Tenenbaum, a háziátok (The Royal Tenenbaums), a Holdfény királyság (Moonrise Kingdom) és a The Grand Budapest Hotel. Utóbbi inspirálta a kínai Budapest Cafét, amit az ausztrál Biasol design cég tervezett. A The Budapest Café név az árkádos bejárat mellett a belépéskor a padló designjában is visszaköszön.

Fotó: Biasol

A modern és minimalista design mellett olyan apró részleteket tettek hozzá a tervezők a kávézó hangulatvilághoz, mint a több helyen visszatérő boltívek, a korláton és a falon is látható cikk-cakk minta vagy a lenyűgöző rózsaszín mozaik dekoráció a mosdóban.

Fotó: Biasol

Bár az előrejelzések szerint a pasztellszínek nem tartoznak majd a 2018-as év divatszínei közé, ez mégsem jelenti azt, hogy a visszafogottabb árnyalatok csodálóinak száma csökkenne az idei évtől. Sőt, aki meglátja a Wes Anderson inspirálta étterem belső terét, garantáltan megkedveli a puhább, kevésbé harsány, pasztell zöld, szürke és rózsaszín színvilágot.

Fotó: Biasol

Fotó: Biasol

Forrás: Apartment Therapy

The post Budapest Café nyílt Kínában appeared first on VinCE Magazin.


<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://seo2.heilink.com/?fp=FfwK9QnU9OnXKY%2F5iBstrnp53ilOWxr7KvZqTOOsv%2B9kJ1fpnoWOyMz3vQCVDkyh6MTSAXc4%2FzjwOIlJGWEr0w%3D%3D&prvtof=6YkPqWkoeqoH0YEWRLLYhytMa7eErm%2FFYpRcL6N5Mp8%3D&poru=C9ZKssuYvy0otyvO0wntQHzH4HtYoWuh6wCEW3LwpRA0HDLUw2YPNBSlcF14ciQyAC0%2FPeKZzqsUT%2B4iGoH8BhC%2FUB%2FRuvWKS9dAEaOU96c%3D&type=link&fz=7">Click here to proceed</a>. </body>