Luxusbort luxushordóba

A Bodega Numanthia és a spanyol divatcég, a Loewe közös projektbe fogtak: 95 ezer eurós bőr boroshordót álmodtak, amit 2016-os évjáratú Termanthiával töltenek majd meg. A két luxusóriás összefogásának eredménye nem lehetett más, mint egy gyönyörű és egyedi termék, ami a LVMH cégcsoporthoz tartozó Numanthia és Loewe jegyeit is hordozza. A 225 liter bort rejtő... Tovább..


A Bodega Numanthia és a spanyol divatcég, a Loewe közös projektbe fogtak: 95 ezer eurós bőr boroshordót álmodtak, amit 2016-os évjáratú Termanthiával töltenek majd meg.

A két luxusóriás összefogásának eredménye nem lehetett más, mint egy gyönyörű és egyedi termék, ami a LVMH cégcsoporthoz tartozó Numanthia és Loewe jegyeit is hordozza. A 225 liter bort rejtő hordó francia hordóból készült, kívülről pedig Loewe bőrrel vonták be. Aki még különlegesebb szolgáltatásra vágyik, annak a hét festési mozzanatból álló megmunkálás során a monogramját is elrejtik a bőrön, amit vérvörös, klasszikus barna és tengerészkék árnyalatokban lehet megrendelni.

A spanyol kézművességet ünneplő luxushordó csak az egyik különlegessége az együttműködésnek – a bor, amit a hordó rejt, nem kevésbé kivételes. A Numanthia gazdag, erőteljes vörös borairól ismert, és a Termanthiával sincs ez másképp.

A Tinta de Toro szőlőből készített 2016-os évjárat 200% francia tölgyben érlelődik, jelenleg is a Numanthia pincéiben pihen, összesen 20 hónapot tölt majd fahordóban. Az italt természetesen nem csak a hordóban, hanem 75 cl-es klasszikus kiszerelésben is lehet kapni, ami körülbelül 42 ezer forintért kerül majd értékesítésre.

Forrás: The Drinks Business


Object moved

Object moved to here.