Diane Keaton álomháza a bor szerete köré épült

Az Annie Hall óta feledhetetlen Oscar és Golden Globe-díjas színésznő, Diane Keaton számára nincs fontosabb hely, mint az otthona, aminek minden részletét maga rendezte be, és amiben a bor szeretete kiemelkedő helyet kapott. Forrás: www.winespectator.com Keaton életében már gyerekkorában is különleges szerepet játszottak a házak és lakások – ingatlanügynök édesapjával együtt járta az eladásra kínált... Tovább..


Az Annie Hall óta feledhetetlen Oscar és Golden Globe-díjas színésznő, Diane Keaton számára nincs fontosabb hely, mint az otthona, aminek minden részletét maga rendezte be, és amiben a bor szeretete kiemelkedő helyet kapott.

Forrás: www.winespectator.com

Keaton életében már gyerekkorában is különleges szerepet játszottak a házak és lakások – ingatlanügynök édesapjával együtt járta az eladásra kínált otthonokat. Már a karrierje elején, 1980-ban megállapodott Los Angelesben, amit azóta is az otthonának tekint, a tökéletes házat viszont sokáig nem találta meg.

Legutóbbi projektje egy 8000 holdas birtok Los Angelesben egy téglaépülettel, ahol a 71 éves színésznő talán végre megállapodhat. Korábbi lakásainak kedvenc elemeit ötvözve Keaton nemcsak arra figyelt, hogy fényes, nyitott térben éljen, hanem borkedvelőként otthonában a bor tárolására is nagy figyelmet fordított.

Ez az első alkalom, hogy a színésznő Sub-Zero borhűtővel és egy hatalmas antik tálalószekrénnyel is adózott rajongásának. A konyhájában viszont csak saját márkájából, a kifejezetten neki készített borból tart palackokat, amiket kedvenc pohárfajtájából, lowball pohárból, jéggel hűtve fogyaszt.

A Keaton számára készített testre szabott italt Bruce Hunter, a Shaw-Ross Importers igazgatója és Robert Pepi borász alkották meg. A Keaton Red Zinfandel, Petite Shiraz és Shiraz borok testes keveréke, amit a 2014-es nemes évjárattal mutattak be. A Keaton White szintén keverék, amely 2016-os palackozással kezdett. Verdelho, Pinot Grigio és Riesling borok vegyülnek benne, melyekhez a Napa völgyben termelték a szőlőt. A merész borokat jégre töltve ajánlják, 15 dolláros üvegáron juthatnak hozzá az érdeklődők.

A borokból származó bevétel egy részével Keaton a Keep Memory Alive alapítványt támogatja, ezzel olyan betegségekkel segít felvenni a harcot, mint az Alzheimer-kór.

A színésznő azt is elmesélte, hogy minden este pontosan két pohárral fogyaszt kedvenc italaiból: “Körülményes vagyok az élet örömeivel kapcsolatban” – mondta.

Forrás: Wine Spectator


Object moved

Object moved to here.