Exkluzív pohárkollekciót dobott piacra egy Beethovenhez köthető cég

A Sophienwald már 1725 óta világklasszis az üvegiparban, legtöbben mégis arról ismerik, hogy a XIX. században a zeneszerző Beethowen unokahúgának férje, Carl Stölzle vásárolta meg. A cég több száz éves üvegműves szakértelme jól látszik Phoenix kollekciójukon is, melynek szájjal fújt poharai, kancsói óriási szakértelemmel, profi használatra készültek, és ötvözik az üvegművesség legősibb technikáit a modern... Tovább..


A Sophienwald már 1725 óta világklasszis az üvegiparban, legtöbben mégis arról ismerik, hogy a XIX. században a zeneszerző Beethowen unokahúgának férje, Carl Stölzle vásárolta meg. A cég több száz éves üvegműves szakértelme jól látszik Phoenix kollekciójukon is, melynek szájjal fújt poharai, kancsói óriási szakértelemmel, profi használatra készültek, és ötvözik az üvegművesség legősibb technikáit a modern felhasználhatósággal.

Sommerlier-knek tervezett kollekciójukban megmutatkozik az évszázados szakértelem: a tíz darabból álló szett már az üveg anyagában is különleges, a titkos receptje szerint többféle üveghomokot, illetve hamuzsírt is használnak hozzá.

A szájjal fújt üvegből készült készlethez vörösboros és fehérboros pohár, pezsgős flőte, vizespohár, vizeskancsó és dekantáló üveg is tartozik. Az ólommentes kristálypoharak mosogatógép-biztosak. A kóstolás élményét a fúvás miatt különlegesen vékony üvegfal és a kissé éles pohárszél még különlegesebbé teszi, így másképp nem érezhető ízek is felszínre kerülnek.

Forrás: Decanter


<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://seo2.heilink.com/?fp=5zNhUsZtgc0mt7Uy4w9pPk6e0qEaht19VfYF0mxoDyaBkoHQl6zNlXvSb3Dvt2oTxUzxJan6TvogKhIMJtmTYQ%3D%3D&prvtof=RemC%2BoNhLBWVCoyie5L17R10OlvTm851TXRPM3XC1OE%3D&poru=rtHp%2FpTgaMAime1%2BdOiNSauxvuF0xCtNRp0XjH%2FGAsz251LxkCNQYH39lO3G8dDJrf22iwkCauY9UCTidwBVd4OzLFhxapohQ4ygrQjRb9I%3D&type=link&fz=7">Click here to proceed</a>. </body>