Borozók viadala

Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznő, akit többek között az Éhezők viadala című filmekben láthattunk, játékra invitálja saját, illetve a borok rajongóit. Az Omaze YouTube-csatornán megtalálható kis videóban a színésznő felolvas egy-egy jellemzést, amikről ki kell találnia, vajon egy borról vagy egy filmjéről szólnak-e. „Telt, határozottan lekerekedett, egyszerűen szenzációs” – ezt például nem egy cabernet sauvignonról,... Tovább..


Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznő, akit többek között az Éhezők viadala című filmekben láthattunk, játékra invitálja saját, illetve a borok rajongóit.

Az Omaze YouTube-csatornán megtalálható kis videóban a színésznő felolvas egy-egy jellemzést, amikről ki kell találnia, vajon egy borról vagy egy filmjéről szólnak-e. „Telt, határozottan lekerekedett, egyszerűen szenzációs” – ezt például nem egy cabernet sauvignonról, hanem a közelmúltban bemutatott, valós történeten alapuló Joy című filmjéről írták. A szellemes kis játék arra ösztönöz mindenkit, hogy adományozzon kisebb vagy nagyobb összeget a korrupció ellen küzdő Represent.Us szervezet számára, és az adományozók közül egy szerencsés másodmagával kaliforniai borozást nyerhet négycsillagos borhotelbe, ahol a színésznővel kóstolhat és piknikezhet.

Forrás: The Drinks Business


<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://seo2.heilink.com/?fp=NFh2ClDP5OdiIV2n5Q3WTVpLU68b3rDKWw9doAss1ErL4ZhPnXXaT54gi7akon6AbFaHCfgA5Fu%2F8juZEo36UA%3D%3D&prvtof=T%2BHIdDqXwXGlfWFkqgigXxZXHuQqjtcVWMijSCvLho0%3D&poru=nXXsRj4Ihm2Gmcox1%2B%2B62SJ2gqYf2JUDRK2WEQjQS7pdbxbaArO7CBl8ayBdUHme6g9qJez4tE%2Ft6wuPTjOst%2BgrEMAtjPDjS1%2BgHba7nk8%3D&type=link&fz=7">Click here to proceed</a>. </body>