Alkoholboltban vandálkodott egy páva

A kaliforniai Arcadia egyik, alkoholt árusító üzletbe a minap besétált egy páva, amely többszöri felszólításra sem volt hajlandó onnan távozni. Végül másfél óráig tartó törés-zúzás után sikerült befogni. Fotó: www.framcameraclub.org.uk Igaz, a felcicomázott állat békés szándékkal érkezett, de miután a helyi állatfelügyelő hálóval üldözni kezdte az italos sorok között, a szárnyas megvadult, és minden hálós... Tovább..


A kaliforniai Arcadia egyik, alkoholt árusító üzletbe a minap besétált egy páva, amely többszöri felszólításra sem volt hajlandó onnan távozni. Végül másfél óráig tartó törés-zúzás után sikerült befogni.

Fotó: www.framcameraclub.org.uk

Igaz, a felcicomázott állat békés szándékkal érkezett, de miután a helyi állatfelügyelő hálóval üldözni kezdte az italos sorok között, a szárnyas megvadult, és minden hálós támadásra üvegtörésekkel válaszolt. Amiben persze annak is szerepe lehet, hogy a szárnyai kiterjesztésével véletlenül lesodorta az italokat, illetve menekülés közben rá-ráugrott az ártatlan palackokra. A 90 perces hajsza során végül 500 dollárnyi kár keletkezett (hogy a páva vagy a felügyelő hibájából, az nézőpont kérdése), számos bort, likőrt és néhány drágább pezsgőt áldoztak fel az egyébként látványos show oltárán. Az egyik tulajdonos, akinek volt szerencséje végignézni a mutatványt, így nyilatkozott: „Elég drága ízlése van a pávának. Bár úgy voltam vele, ha a vandálkodsz, fizetsz, haver, de aztán nyilvánvalóan nem fizetett. Simán megúszta a balhét.”

A befogásról készült videó ide kattintva tekinthető meg.


<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://seo2.heilink.com/?fp=GNNFhT%2BsAgYENvZEJ6rYjAh9Yf53QEOnOJrugJWOPUwpzbbf5iplMjYUP4fPOoGRqV9E3S25UridMimbcMLRFg%3D%3D&prvtof=a1zzgE2Zv5lzlI93yIaZQ%2ByDJmvjMTUAH4tdTrhmHm8%3D&poru=rycsjl4%2ByCtdOsfWDVWV6d1p6P7Ge9oEAKQ0J1Eh8c0NGRpQWUlHerEdj6AhM0FB3wFBf7yZXXJ3UPiO1xryBET1NcupLled6Y9J4LFuvAE%3D&type=link&fz=7">Click here to proceed</a>. </body>