25 éve bulizunk a VOLT-on

Hihetetlen, de az ország egyik legnépszerűbb fesztiválja már negyed évszázada vonzza a zenére éhezőket. 25 évvel ezelőtt 5 zenekarral és 800 vendéggel indult útjára a soproni Telekom VOLT Fesztivál története, azóta több ezer hazai fellépő mellett százával fordultak meg rajta világsztárok, s tavaly Európa legjobb fesztiváljának választottak. Az idei év egyik legnagyobb szenzációja a Magyarországon... Tovább..


Hihetetlen, de az ország egyik legnépszerűbb fesztiválja már negyed évszázada vonzza a zenére éhezőket. 25 évvel ezelőtt 5 zenekarral és 800 vendéggel indult útjára a soproni Telekom VOLT Fesztivál története, azóta több ezer hazai fellépő mellett százával fordultak meg rajta világsztárok, s tavaly Európa legjobb fesztiváljának választottak.

Az idei év egyik legnagyobb szenzációja a Magyarországon először fellépő Linkin Park (június 27. Telekom Nagyszínpad) lesz, akiknek a koncertjén a leghátsó sor is biztosan tombolni fog. Ugyancsak sokan várják az amerikai Paramore együttest (június 30. Telekom Nagyszínpad) és Ellie Gouldingot (június 28. Telekom Nagyszínpad), s az esemény nagy visszatérőjét, a Repülőket (június 29. Telekom Nagyszínpad).

A VOLT mára egész Sopront belakta: a vendégszerető városban teraszokon, éttermekben, kávézókban programok, kedvességek várják a fesztiválozókat, de tovább bővül a fesztivál programja is. Idén először a világ számos pontjáról érkező látványos utcaszínházi műsor is várja a VOLTosokat, a zenei programok mellett pedig rengeteg előadás, beszélgetés, játékos vetélkedő részesei lehet a közönség. A városban a VOLT ART művész csoport, vagyis neves kortárs művészek alkotásai láthatóak egy hónapon át. A szervezők a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen egy köztéri SOPRON feliratot ajándékoznak a városnak, amelyet kortárs művészek a VOLT helyszínén dekorálnak, a “Csillagok Városa” produkció keretében pedig többek között a Linkin Park, az Imagine Dragons és Ellie Goulding székével gazdagodik Sopron.

Az idén hatnapos Telekom VOLT Fesztiválra Európa számos pontjáról 170.000-nél is több vendéget várnak Sopronba június 26-tól.

További információ, programok és jegyek: VOLT Fesztivál


<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://seo2.heilink.com/?fp=yRU9vxjlhmnscV2Y9t6bHQWGgR8vEZZpK3LT2d6j41%2FKYp9BnvCn1ODVVRXjtpP6z2g1VeBvJTGrlJyxg6o%2Bog%3D%3D&prvtof=x2%2BpB7KCyFsJ5%2B0d9VthoYATGCCqTt81URIKzJ%2Bmt34%3D&poru=Al8ckThlYC0Hp%2BTVCnUXvy9qDjao%2BQwU5PS37Me%2Fxqq4DSsn4XidIZKXwv1mMuncuWjjNSirUGQWJ%2Fvi1luiLuC4CQFktSTlQnIIqie0ujw%3D&type=link&fz=7">Click here to proceed</a>. </body>